Geitenkaaspakketje




INGREDIËNTEN:
  • 2 el pijnboompitten
  • 1 courgette
  • 200 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine naturel)
  • honing
Extra: cocktailprikkers

BEREIDING:

Voorbereiden:
  • Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
  • Snijd de courgette in de lengte in 8 dunne plakken.
  • Verdeel de geitenkaas in 8 stukjes.
  • Omwikkel de geitenkaas met de courgette.
  • Steek de pakketjes vast met een prikker en bestrooi ze met zout en peper.
Gourmet:
  • Bak de geitenkaaspakketjes op de bakplaat of in een pannetje bruin en gaar.
  • Leg ze op een bord en besprenkel met een beetje honing.
  • Strooi er wat pijnboompitten over.

Populaire posts van deze blog

Balsamico champignons op spies