Ge­vul­de porto­bel­lo's


INGREDIËNTEN:
4 personen
  • 4 portobello champignons
  • 2 el milde olijfolie
  • 1 limoen
  • 1 takje verse tijm
  • 100 g witte kaas
  • 75 g waterkers (zakje)

BEREIDING:
  1. Bestrijk de champignons dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper.
  2. Rasp 1/2 theelepel van de groene limoenschil af.
  3. Prak de limoenschil en de tijmblaadjes door de kaas en breng op smaak met (versgemalen) peper.
  4. Verdeel het kaasmengsel over de open onderkant van de portobello's.
  5. Leg ze met de hoedjes naar beneden 7-10 min. op de barbecue tot de kaas is gesmolten.
  6. Serveer de portobello's met waterkers.
Variatietip:
In plaats van witte kaas kun je ook geitenkaas gebruiken, bijvoorbeeld Bettine Blanc of Chèvre de bellay. Voor een zoet accent kun je nog een beetje honing door de kaas roeren.

Populaire posts van deze blog

Gour­met­piz­zaatjes

Balsamico champignons op spies

Geitenkaaspakketje