Gour­met­piz­zaatjes


INGREDIËNTEN:
4 personen
  • 4 tl ongezouten roomboter
  • 4 plakjes stokbrood (1 cm dik)
  • 4 plakjes vleestomaat
  • 4 bolletjes minimozzarella
  • 4 tl groene pesto
BEREIDING:
  1. Doe de roomboter in een gourmetpannetje.
  2. Verhit de boter en bak het plakje stokbrood in het pannetje 2-3 min.
  3. Keer om en beleg de gebakken kant met de tomaat.
  4. Snijd de minimozzarella in plakjes en leg op de tomaat.
  5. Bak het pizzaatje nog 2-3 min. onder het grillgedeelte van het gourmetstel.
  6. Leg op een bord en besprenkel met de pesto.
Tip:
Dit hapje is voor één persoon. Je kunt het recept eenvoudig vermenigvuldigen.

Populaire posts van deze blog

Balsamico champignons op spies