Kaasfondue met bokbier
INGREDIËNTEN:
- 1 zak panklare broccoliroosjes (300 g)
- 1 bakje cherrytomaten (250 g)
- 1 bakje champignons (250 g)
- 1 bruin stokbrood
- 2 bekertjes kaasfondue pittig (a 260 g)
- 1 flesje bokbier (300 ml)
- 2 theelepels mosterd
BEREIDING:
- Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
- Tomaatjes schoonmaken.
- Champignons schoonvegen en grote halveren.
- Stokbrood in plakjes snijden.
- In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden doen.
- Bier bij kaasmengsel schenken.
- Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken.
- Op smaak brengen met mosterd en peper.
- Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.