Kaasfondue met bokbier


INGREDIËNTEN:
  • 1 zak panklare broccoliroosjes (300 g)
  • 1 bakje cherrytomaten (250 g)
  • 1 bakje champignons (250 g)
  • 1 bruin stokbrood
  • 2 bekertjes kaasfondue pittig (a 260 g)
  • 1 flesje bokbier (300 ml)
  • 2 theelepels mosterd
BEREIDING:
  1. Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
  2. Tomaatjes schoonmaken.
  3. Champignons schoonvegen en grote halveren.
  4. Stokbrood in plakjes snijden.
  5. In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden doen.
  6. Bier bij kaasmengsel schenken.
  7. Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken.
  8. Op smaak brengen met mosterd en peper.
  9. Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.

Populaire posts van deze blog

Gour­met­piz­zaatjes

Balsamico champignons op spies

Geitenkaaspakketje