Mac 'n' chee­se in een gour­met­pan­ne­tje


INGREDIËNTEN:
  • 150 g macaroni
  • 100 g zuivelspread
  • 75 g geraspte belegen kaas
  • ½ tl gemalen nootmuskaat
  • 2 bosuitjes
  • 45 g Parmigiano Reggiano-poeder
BEREIDING:
  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Roer de zuivelspread, geraspte belegen kaas en nootmuskaat door de warme macaroni.
  3. Snijd de bosui in dunne ringen.
  4. Serveer de macaroni en Parmezaanse kaas in losse bakjes bij het gourmetten.
  5. Verdeel de macaroni over de gourmetpannetjes en bestrooi met het kaaspoeder.
  6. Laat in 3 min. onder de grill van het gourmetstel smelten.
  7. Bestrooi met wat bosui en serveer.

Populaire posts van deze blog

Balsamico champignons op spies