Gevulde bbq portobello’s met perzik


NODIG:
Aluminium bakjes

INGREDIËNTEN:
  • 4 portobello’s
  • 200 gr verse geitenkaas
  • 2 eetlepels honing
  • 1 perzik
  • 30 gr walnoten
  • Snuf tijm
  • Snuf peper en zout
BEREIDING:
  1. Meng de geitenkaas met de honing, peper, zout en tijm.
  2. Hak de walnoten grof schep ¾ door de geitenkaas.
  3. Verdeel het mengsel over de portobello’s en leg ze in de aluminium bakjes.
  4. Snijd de perzik in stukjes en druk in de geitenkaas.
  5. Bestrooi met de rest van de walnoten.
  6. Zet de bakjes ca 10 min op de bbq (afhankelijk van de temperatuur) tot de portobello’s gaar zijn.

Populaire posts van deze blog

Gour­met­piz­zaatjes

Balsamico champignons op spies

Geitenkaaspakketje