Spies met tofu en ko­ri­an­der­pes­to


INGREDIËNTEN:
  • 1 blok tofu naturel ((325 g) uitgelekt)
  • 2 cm verse gember
  • 8 eetlepels olie
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 1 bakje verse koriander (15 g)
  • 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)

BEREIDING:
  1. Snijd een blok tofu naturel (325 g, uitgelekt) in 20 blokjes.
  2. Pers 2 cm verse gember uit in de knoflookpers en roer om met 2 el olie en 4 el sojasaus en peper. Marineer de tofu hierin minimaal een uur.
  3. Rijg de tofu aan 4 spiesen en rooster ze in 8 minuten bruin.
  4. Mix 6 el olie met de blaadjes van 1 bakje koriander (15 g) en 2 el geroosterde pijnboompitten tot een grove pasta.
  5. Serveer de spiesen met de korianderpesto.

Populaire posts van deze blog

Gour­met­piz­zaatjes

Balsamico champignons op spies

Geitenkaaspakketje